Гарнитури со алат

Limited edition 100th anniversary tool set - 1600ANNIV.1

SKU: 628453, Dimensions: 21 tools in set, Quantity: 3

Tool Wrap Set - 1600WRAP

SKU: 628713, Dimensions: , Quantity: 14

Pro Tool Wrap Set - 1600WRAP-P

SKU: 628715, Dimensions: , Quantity: 18

Bearing service tool tray - SET-2600E

SKU: 628121, Dimensions: - , Quantity: 34

Workbench trays
  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.