Гарнитури со алат

Гарнитура MX Pro Kit - 3700MX PROKIT

SKU: 628977, Dimensions: , Quantity: 99

Гарнитура алати - 1000A

SKU: 608140, Dimensions: - , Quantity: 167

Сетови

Гарнитура алати - 1000B

SKU: 608141, Dimensions: - , Quantity: 184

Сетови

Гарнитура алати - 1000S

SKU: 609329, Dimensions: - , Quantity: 51

Сетови

Гарнитура алати - 1000T

SKU: 609330, Dimensions: - , Quantity: 53

СетовиИзолиран

Гарнитура алати во куфер 970 U2 - 971/1BI

SKU: 608540, Dimensions: - , Quantity: 51

Гарнитура алати во касета 912/5 - 932

SKU: 601994, Dimensions: - , Quantity: 136

Гарнитура алати во касета 912/5 - 930

SKU: 601996, Dimensions: - , Quantity: 80

Гарнитура алати - 1000D

SKU: 608143, Dimensions: - , Quantity: 145

Сетови

Гарнитура алати во касета 912/5 - 931

SKU: 601995, Dimensions: - , Quantity: 111

Гарнитура инбус клучеви во пластична касета - 220/3PB1

SKU: 612161, Dimensions: 5/64", 3/32", 1/8", 5/32", 3/16", 1/4", 5/16", 3/8", Quantity: 0

Сетови

Насадни клучеви од 1/2" на држач - 190H12P15IN

SKU: 622634, Dimensions: 3/8" - 1.1/4", Quantity: 15

Сетови

??? - 406/1BIST

SKU: 621854, Dimensions: 406/1BI-180(6x), Quantity: 6

СетовиКлешти

Гарнитура битсови - 6778FBS1

SKU: 624050, Dimensions: - , Quantity: 10

Сетови

Гарнитура битсови - 6778FBS2

SKU: 624051, Dimensions: - , Quantity: 11

Сетови
  • За почетници и професионалци

    Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
  • Интелегентен состав

    Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
  • Едноставен избор

    Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.