Гарнитури со алат

Гарнитура MX Pro Kit - 3700MX PROKIT

SKU: 628977, Dimensions: , Quantity: 106

Рачки - 1018A

SKU: 628819, Dimensions: , Quantity: 48

Сетови

Гарнитура алати - 1000A

SKU: 608140, Dimensions: - , Quantity: 166

Сетови

Гарнитура алати - 1000AC

SKU: 604577, Dimensions: - , Quantity: 21

Сетови

Гарнитура алати - 1000AD

SKU: 611884, Dimensions: - , Quantity: 62

Сетови

Гарнитура алати - 1000B

SKU: 608141, Dimensions: - , Quantity: 185

Сетови

Гарнитура алати - 1000F

SKU: 608145, Dimensions: - , Quantity: 129

Сетови

Гарнитура алати - 1000K

SKU: 608148, Dimensions: - , Quantity: 76

Сетови

Гарнитура алати - 1000L

SKU: 608149, Dimensions: - , Quantity: 71

Сетови

Гарнитура алати - 1000S

SKU: 609329, Dimensions: - , Quantity: 51

Сетови

Гарнитура алати - 1000T

SKU: 609330, Dimensions: - , Quantity: 53

Сетови

Гарнитура алати во куфер 970 U2 - 971/1BI

SKU: 608540, Dimensions: - , Quantity: 52

Гарнитура алати во касета 912/5 - 932

SKU: 601994, Dimensions: - , Quantity: 92

Гарнитура алати во касета 912/5 - 930

SKU: 601996, Dimensions: - , Quantity: 76

Гарнитура алати - 1000G

SKU: 608146, Dimensions: - , Quantity: 108

Сетови

Гарнитура алати - 1000D

SKU: 608143, Dimensions: - , Quantity: 143

Сетови

Гарнитура алати - 1000V

SKU: 609331, Dimensions: - , Quantity: 48

Сетови

Гарнитура алати во касета 912/5 - 931

SKU: 601995, Dimensions: - , Quantity: 108

  • За почетници и професионалци

    Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
  • Интелегентен состав

    Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
  • Едноставен избор

    Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.