Пневматски алати

  • Ергономски фат

    Униор пневматските алати се карактеризираат со ергономски фат за лесно ракување, додека нивното робусно куќиште гарантира долговечност дури и под најтешки услови за работа. Материјалите со супериорен квалитет и големата прецизност во изработката на водечкиот механизам е гаранција за совршено ракување при висок момент на обрт, додека работните глави на алатот се обработени термички за да издржат големи оптеретувања и долга употреба.
  • Ефикасно извршување

    Благодарение на моќта на компресираниот воздух, Униор пневматските алати овозможуваат брзо и едноставно, безбедно и ефикасно извршување на различни работи. Наменските алати ја олеснуваат работата во авто сервисите и во градежната и дрвната индустрија.
  • Највисоки стандарди за безбедност

    Униор пневматските алати се разликуваат по нивниот висок квалитет и безбедно ракување придржувајќи се на највисоките стандарди за безбедност. Нивната едноставна употреба ги прави алатите погодни за DIY како и за професионалци, кои можат да бираат меѓу разни пневматски крцкала, пневматски чекани и комплети кои содржат разни додатоци.