Чекани, Пробивачи и Длета

  • Високо квалитетен материјал

    Направени од висококвалитетен Flex Plus јаглероден челик, чеканите на Униор имаат индукционо зацврстена површина. Супериорноста на материјалите и врвната изработка се 2 работи по кои што се разликуваат не само чеканите туку и другите алати од Униор.
  • Ергономски дизајн

    Нивната најопшта употреба - водечки клинови - долго се пропагира од различни типови чекани и други ударни алати. Рангот на оригинални чекани со оригинална дрвена рачка е проширен со алати со метална рачка, дополнително изолирани со пластично куќиште. Униор чеканите имаат ергономски дизајнирани пластични куќишта за подобрување на фатот и овозможување побезбедна употреба.
  • Прецизност

    Целта на универзалната употреба на чеканите или ѕидарските, столарските, браварските, чеканите за заварување и другите чекани со специфична употреба е ефикасно да ја пренесат активната сила на една прецизирана цел.