Paketimi

A
kartoncek.jpg

Kartë e vogël kartoni

Mjeti është i bashkangjitur në një kartë kartoni. Paketuar në sasi prej katër copësh në një kuti transporti të palosshme të laminuar.
B
Kartoncek-s-plasticnim-nastavkom.jpg

Karton i vogël kartoni me shtojcë plastike

Mjeti është ngjitur në një kartë kartoni me një shtojcë plastike. Paketuar në sasi prej katër copësh në një kuti transporti të palosshme të laminuar.
C
kartoncek-z-gumico.jpg

Kartë nga kartoni me lidhëse

Vegla është ngjitur në kartën e kartonit me lidhëse.
D
namenski-ovitek.jpg

Zarf special

Ka një zarf të veçantë në vegël dhe është i paketuar shtesë në paketim transparent LD-PE.
E
kartoncek-s-pvc-rokavom.jpg

Kartë kartoni me mbështjellës LD-PE

Vegla është ngjitur në kartën e kartonit për t'u varur dhe mbrohet gjithashtu me një mbështjellës transparent LD-PE.
F
Splosna-kasirana-embalaza.jpg

Kutia të përgjithshme të laminuara

Ky paketim përdoret për produkte me ambalazhe të gatshme për shitje me pakicë. Paketimi është i printuar me një dizajn të përgjithshëm Unior. Përdoret për të mbrojtur produktet gjatë transportit.
G
Namenska-skatla-2.jpg

Kuti me dizajn special

Shpjegohet funksionaliteti i veglave të dorës.
H
Kartoncek-z-gumico-in-splosna-kasirana-embalaza.jpg

Karton me lidhëse sigurie dhe të paketuar në kuti të laminuara të përgjithshme

Një karton kartoni me të gjithë informacionin e nevojshëm të produktit i është bashkangjitur veglave me një lidhëse sigurie. Paketuar në paketim të përgjithshëm të laminuar.
K
nadkarton.jpg

Paketimi I kaftë për transport

Paketimi kafe i transportit përdoret për paketimin dhe mbrojtjen e produkteve më të mëdha dhe më të rënda.
P
plasticni-etui.jpg

Portofoli plastik

Mjetet janë të paketuara në një portofol plastik me një vrimë që i lejon ato të varen nga varëse të vetme ose të dyfishta. Ana e sipërme e kutisë është transparente për identifikim më të lehtë.
S
Plasticna-skatla-2.jpg

Kuti plastike

Veglat janë të paketuara në një kuti plastike për ruajtje dhe mbrojtje më të lehtë.
T
Torbice-s-transparentnim-rokavom-2.jpg

Çanta me mbështjellës transparente

Kompletet e veglave në çanta janë me një mbështjellës transparente me një dry dhe një etiketë me ngjyra që shfaq një listë të mjeteve në grup.
V
Vrecka-2.jpg

Portofoli

Veglat janë të paketuara në një qese ose mbështjellës LD-PE.
Z
Splosni-ovitek-in-pvc.jpg

Zarf i përgjithshëm në mbëshjtellës LD-PE

Mjetet janë të paketuara në një zarf të përgjithshëm kartoni të laminuar me të gjithë informacionin e nevojshëm të produktit dhe futen në një mbështjellës transparent LD-PE.
X
raznovrstno.jpg

Paketim të ndryshme

Ambalazhe të ndryshme përdoren për paketimin e të gjitha mjeteve të tjera të mëdha të cilat nuk i përkasin grupeve të tjera të ambalazheve (vegla në paletë, në kuti druri, etj.).