Profilet

Lifetime warranty3D Configurator

Product features

 • bartes metalik
 • mundësia e montimit nën tavolinën e punës ose në mur
 • është e mundur të vendosni një rrotull letre me një diametër deri në 370 mm dhe një gjatësi prej 380 mm në mbështetje.
 • mbajtësi ka një mbulesë me thikë të dhëmbëzuar për prerje më të lehtë dhe më të thjeshtë të letrës
#title#
kodD maxmax LLenghtWidthGjerësiaPeshë
62707437038042072401450
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.