Set of tools in tray 4 for 2600A or 2600C - Torque tools and pliers

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Set of tools in tray 4 for 2600A or 2600C - Torque tools and pliers 628630 SET4-2600AC 68
celes I kombinaure I hapur dhe I mbyllure I gjate 120/1 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 13
Dana teli e brendshme me bllokohet sigurisë 1642.1/2P 1
celes Tre këmbë magji 1781/2HX 4x5x6, 2x2,5x3 2
Tre këmbë celes Torx 1781/2TX 10x15x25 1
Gjashtëkëndor kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4 " 187/2HX 3, 4, 5, 6 4
Kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore me TX profilit të 1/4 " 187/2TX TX 10, TX 15, TX 25, TX 27, TX 30 5
Shtrëngojë kthyeshëm 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Zgjerim 1/4" 188.4/2 1/4"x100 1
Përshtatës 1/4" 188.7/2 1/4" - 3/8" 1
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4" 188/2 6p 8, 9, 10, 11, 13, 12, 14 7
Kthyeshëm trajtuar 1/2" 190.2/1BI 1/2"x450 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x125 1
Përshtatës 1/2 " 190.7/2 1/2"x3/8" 1
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/1 6p 15 1
Gjashtëkëndor fole-prize-prize-pjesa femnore kaçavidë 1/2 " 192/2HX 6, 8 2
Kohësh gjashtëkëndor fole-prize-prize-pjesa femnore kaçavidë 1/2 " 192/2HXL 10x100 1
Top - fund kaçavidë gjashtëkëndor me T - të trajtuar 193HXS 3, 4, 5 3
Celes Imbuse gjashtëkëndësh 220/3 3, 4, 5, 6, 8, 1.5, 2, 2.5 8
Celes Imbuse gjashtëkëndësh, lloji i gjatë 220/3L 10, 12 2
Fundi forme topi gjashtëkëndësh, lloji i gjatë 220/3SL 3, 4, 5, 6, 8 5
Celes me profilin TX dhe vrimë 220/7TX TR 10 1
Electronic torque wrench 266B , 2
Dana motocangla kombinim 406/1BI 160 1
Nofulla plastike për 449/1PYTHON 449.1 240 1
Dana papagall me tapë 449/1PYTHON 240 1
Dana rreth me prestar anë 506/1BI 140 1
Empty tray for SET4-2600AC vl4-2600AC 560x570x40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.