Product features

Seti përfshin:

 • combination pliers
 • multifunctional electrician`s pliers
 • waterpump pliers
 • safety wire twisting pliers
 • spark plug socket 3/8" with thin wall 16, 18, 21
 • spark plug socket 3/8" 19
 • socket 1/2" 30, 32, 36
 • spring hook tool
 • magnetic tray
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set of tools in tray 3 for 3800ROAD 629551 SET3-3800ROAD 17 3860
Dana të kombinuara 406/1BI 180 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Dana papagajka me buton 447/1HPP 240 1
Dana sigurie për mbështjelljen e telit 516/4 213 1
Çelës kandele 3/8" me mur të hollë, 6 këndësh 3058/2 16, 18, 21 3
Çelës 3/8" për kandelat elektrikë 186.4/2 19 1
Çelës imbus 1/2" 192/2HX 22, 24 2
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 30, 32 2
Çelës 1/2" 12 këndësh 190/1 12p 36 1
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Grep tërheqës 3600/2BI 4,2 1
Enë magnetike 2086 150 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Related products

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.