Use with

Product features

Seti përfshin:

 • screw pliers
 • waterpump pliers
 • diagonal cutting nippers
 • masterlink clip pliers
 • utility knife
 • measuring tape
 • 2-in-1 plastic hammer
 • calliper with vernier scale
 • tool for tyres valvelets
 • brush for cleaning disk brake shoes
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set of tools in tray 3 for 3800ENDURO 629533 SET3-3800ENDURO 10 2405
Dana per bulona 407/4P 170 1
Dana papagajka me buton 447/1HPP 240 1
Dana per prerje anësore 461/1BI 160 1
Dana për lidhjen e zingjirëve të motocikletave 3202/1P 1
Thikë univerzale (Skallper) 556B 160x18 1
Metër per matje 710P 3 m 1
Çekiç plastik "2 në 1" 820B 40 1
Nonjus,shubler matës 271 0 - 150 1
Tool for tyres valvelets 2042/5 115 1
Brushë telore për pastrimin e diskave të frenave 2035 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Related products

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.