SET3-2600D

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Set contains specific selection of pliers for suspension service, fork seal tools, bushing extractor, flat sockets and other tools.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Set of tools in tray 3 for 2600D 625492 SET3-2600D - 22
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4 ", lloji i gjatë 188/2L6p 6, 7, 8, 9, 10 5
Shtrëngojë kthyeshëm 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Socket 1/2 "të tipit 12 pikë gjatë 190/1L12p 15 1
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Vendosur heqës unazë 1701/5 1
Dana motocangla kombinim 406/1BI 160 1
Anë Butt prerje 461/1BI 140 1
Dana papagall me tapë 447/1BI 240 1
Unaza Dana jashtëm banesë 532PLUS/1DP 140x3 - 10 1
Unaza Dana jashtëm, prirje 534PLUS/1DP 140x3 - 10 1
I brendshëmUnaza Dana jashtëm, banesë 536PLUS/1DP 140x8 - 13 1
I brendshëm Unaza Dana jashtëm, prirje 538PLUS/1DP 140x8 - 13 1
Celes Flat për shërbimin e pezullimit 1783/1 6P 24, 26, 27, 28, 30, 32 6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.