#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set of tools in tray 3 for 2600C - Frame preparation tools 628650 SET3-2600C 18
Head tube facing tool frame 1694.2/4 1
Shtrydhëse, pjesë këmbimi 1694.1 1.1/8" 1
Adaptor for tap BSA 1697.2/4  (2x) 2
Adaptor for tap ITAL 1698.2/4  (2x) 2
çezmat rezervë për art.1697 - 1.697,1 1697.1 1.3/8 x 24 tpi ( BSA) 1
Çezmat këmbimi për 1698 1698.1 36 x 24 tpi (ITAL) 1
Guide for taps 1697.1 and 1698.1 1697.4  (2x) 2
Bottom bracket reamer tool frame BSA & ITA 1699.2/4 1
Duke u përballur mjet për 1699 1699.1 1
Bottom bracket facing tool guide BSA 1699.4BSA 1
Bottom bracket facing tool guide ITAL 1699.4ITA 1
Wrench for bottom bracket facing tool guide BSA & ITA 1699.5/4P 1
Handle for reamers & taps 1695.1/4BI  (2x) 2
Universale voztar garë kurorë 1614/4BI 1"x1.1/8"x1.1/4" - 1.1/2" 1
Empty tray for SET3-2600C vl3-2600C 560x570x40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.