SET3-2600B
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set of tools in tray 3 for 2600B 628617 SET3-2600B 13
celes këmbe, profi 1613/2BI 15 1
Foli celes 1633/2P 4x4,4 1
Foli celes, 5 dhe 5.5 mm 1636/2P 5x5,5 1
Dana teli e brendshme me bllokohet sigurisë 1642.1/2P 1
Master chain tool 1647/2BBI 1
Shtrirjes Rotorit pirun 1666/2DP 2,2 1
Dana Master Link 1720/2DP 1
Disc brake piston spreader 1750/2DP 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125 2
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
çekiç plastike efekti i zhvlerësimit 820A 27 1
Empty tray for SET3-2600B vl3-2600B 560x570x40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.