#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set of tools in tray 3 for 2600A or 2600C - Wheel tools 628628 SET3-2600AC 33
celes kon, vetëm njëanshëm 1617/2DP 30, 32, 36, 13 (2x), 14 (2x), 15 (2x), 16 (2x), 17 (2x), 18, 19, 20, 22, 24, 27, 23, 26 21
Thithi DT zvicerane celes Torx 1630/4DTPR 1
celes për fiksimin foli banesë 1632 1
Foli celes 1633/2P 4x4,4, 3,3x3,45 2
celes foli, Shimano 1634/2P 4,3x4,4 1
celes foli, Mavik 1635/2P 1
Foli celes, 5 dhe 5.5 mm 1636/2P 5x5,5, 5.5x6 2
Bëje i dy leva gomave metalike 1657/2A 1
Bëje i dy leva gomave 1657BLUE 1
Shtrirjes Rotorit pirun 1666/2DP 2,2 1
Disc brake piston spreader 1750/2DP 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.