Use with

Product features

Seti përfshin:

 • socket wrench with T-handle 8, 10, 12
 • T-handle hex wrench 4, 5, 6
 • open end wrench 8x10, 10x11, 12x13
 • combinations wrenches 17, 19, 21, 27, 30, 32
 • ratchet combination wrench 10
 • flat and PH screwdrivers
 • tyre lever
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set of tools in tray 2 for 3800ENDURO 629532 SET2-3800ENDURO 23 4955
Socket wrench with T-handle 196N 8, 10, 12 3
T-handle hex wrench 196HX 4, 5, 6 3
Çeles i hapur në të dyja anët 110/1 8 x 10, 10 x 11, 12 x 13 3
Çelës I kombinuar,I hapur dhe I mbyllur I gjatë 120/1 17, 19, 21, 27, 30, 32 6
Çelës i kombinuar me shtrënguese 160/2 10 1
Kaçavidë e rrafshtë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.2 x 6.5x125 2
Kaçavidë kryq (PH) TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Levë për montimin e gomave 300/2 300 (3x) 3
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Related products

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.