SET2-2600D

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Set contains cone and open wrenches, tape measure and digital vernier and suspension strap with wrench.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set of tools in tray 2 for 2600D 625491 SET2-2600D - 21
celes kon, vetëm njëanshëm 1617/2DP 13, 14, 15, 16, 17, 32 6
Çelës I rregullueshëm 250/1 200 1
Çeles i hapur në të dyja anët 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 26, 25 x 28, 27 x 32 11
Metër për matje 710R 3 m 1
Nonjus,shubler digjital 270A 0 - 150 1
Pezullimi qelesa me rrip 1705/2DP 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.