SET2-2600B

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Set contains cone and smaller open wrenches, pliers and tire levers.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set of tools in tray 2 for 2600B 625484 SET2-2600B - 17
Dana motocangla kombinim 406/1BI 160 1
Anë Butt prerje 461/1BI 140 1
Dana papagall me tapë 447/1BI 240 1
Cable housing cutters 584/4BI 180 1
celes kon, vetëm njëanshëm 1617/2DP 13 (2x), 14 (2x), 15 (2x), 16 (2x) 8
celes I hapure dhe I mbyllure 110/1 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15 4
Bëje i dy leva gomave 1657BLUE 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.