Product features

Seti përfshin:

 • hex socket 1/4" 3, 4, 5, 6
 • hex socket 3/8" 8, 10
 • hex socket 1/2" 12, 22, 24
 • adaptor 3/8"
 • socket 3/8" 8, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 19
 • reversible ratchet 3/8", long form
 • extension bar 3/8"
 • T-wrench with square drive
 • socket wrench with T-handle 8, 10
 • T-handle hex wrench 4, 5
 • holder for T-handle wrenches
 • flat and PH screwdrivers
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set of tools in tray 1 for 3800ROAD 629549 SET1-3800ROAD 31 2870
Çelës vazhdues, imbus 1/4" 187/2HX 3, 4, 5, 6 4
Çelës vazhdues imbus 3/8" 236/2HX 8, 10 2
Çelës imbus 1/2" 192/2HX 12 1
Reduktues 3/8" 238.7/1 3/8" - 1/2", 3/8" - 1/4" 2
Çelës 6 këndësh 3/8" 238/1 6p 8, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 19 8
Dorezë shtrënguese dyanëshme 3/8", e gjatë 238.1/1ALBI 3/8" 1
Vazhduese 3/8" 238.4/1 3/8"x250 1
T-handle with 1/4" drive 196Q 1/4" 1
Socket wrench with T-handle 196N 8, 10 2
T-handle hex wrench 196HX 4, 5 2
Holder for T-handle wrenches h.3002.T.WRE 1
Kaçavidë e rrafshtë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 8.0x175 3
Kaçavidë kryq (PH) TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Related products

Photo (pictures)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.