Use with

Product features

Seti përfshin:

 • reversible ratchet 3/8", long form
 • sliding T - handle 1/2"
 • adaptor 3/8"
 • socket 3/8" 10, 12, 13, 17, 19, 21
 • extension bar 3/8"
 • T-wrench with square drive
 • screwdriver socket with TX profile 1/4" 15, 20, 25, 30, 40
 • impact screwdriver socket 1/2" with TX profile
 • hex socket 1/4" 3
 • hex socket 3/8" 8
 • spark plug socket 3/8" with thin wall 21
 • spark plug socket 3/8" 14
 • spoke wrench for motorcycle
 • spring hook tool
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set of tools in tray 1 for 3800ENDURO 629531 SET1-3800ENDURO 29 3080
Dorezë shtrënguese dyanëshme 3/8", e gjatë 238.1/1ALBI 3/8" 1
Dorezë "T" 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Reduktues 3/8" 238.7/1 3/8" - 1/2", 3/8" - 1/4" 2
Çelës 6 këndësh 3/8" 238/1 6p 10, 12, 13, 17, 19, 21 6
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 27, 30, 32 3
Vazhduese 3/8" , këndore 238.4/1S 3/8"x125 1
T-handle with 1/4" drive 196Q 1/4" 1
Çelës vazhdues,TX Profil 1/4" 187/2TX TX 15, TX 20, TX 25, TX 30, TX 40 5
Çelës impakt 1/2", TX profil 231/4ATX TX 45 1
Çelës vazhdues, imbus 1/4" 187/2HX 3 1
Çelës vazhdues imbus 3/8" 236/2HX 8 1
Çelës kandele 3/8" me mur të hollë, 6 këndësh 3058/2 21 1
Çelës 3/8" për kandelat elektrikë, i gjatë 186.4/2A 14 1
Çelës për motociklet 3301/2 5,4x5,6x6,5x6,8 1
Çelës i thethësisë me dorez TBI 629TBI 6 1
Grep tërheqës 3600/2BI 4,2 1
Holder for T-handle wrenches h.3002.T.WRE 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Related products

Photo (pictures)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.