SET1-2600D

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Set contains general tools like T-Handle hex wrenches, selection of screwdrivers, hammers and other small specific tools.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Set of tools in tray 1 for 2600D 625490 SET1-2600D - 22
Celes Imbuse gjashtëkëndësh 220/3 3/64", 1/16", 1.5 3
Kaçavidë gjashtëkëndor kreu me T-dorezë 193HX 2, 2.5, 3, 4, 4.5, 5, 6, 8 8
TX kaçavidë profilin me T-dorezë 193TX TX 25, TX 10 2
celes fiksohem me gjilpërë 253/2DP 2,3x2,8 1
Piskatore banesë 1344 140 1
Bizë me të rrumbullakët, teh të dyfishtë prirje 639C 165 1
çekiç plastike efekti i zhvlerësimit 820A 27 1
Bravandreqës çekiç 812 150 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x125, 1.0 x 5.5x125 2
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.