#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set of tools in tray 1 for 2600C - Wheel building 628646 SET1-2600C 12
Foli, duke pasur dhe fiksime argat matës 1629 357.5 1
Bartës thithit 1751/2 1
DT Swiss® SQUORX nipple tool 1751/2DT 1
Sheshi dalë fole-prize-prize-pjesa femnore kaçavidë 1751/2Q 1
Mjet kuvendit thithit 1751/2T 1
Foli metër tensioni 1752/2 1
Speed nipple bit 1756 1,5, 2,5 2
Hub Genie 1758/4 20, 12 & 15 2
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh lloji i gjatë 188/2L6p 5.5 1
Çelës me T-dorezë 193N 5.5 1
Empty tray for SET1-2600C vl1-2600C 560x570x40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.