SET1-2600B

Product features

  • Set contains general tools like T-Handle hex and torx wrenches.

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Set of tools in tray 1 for 2600B 625483 SET1-2600B - 18 2000
TX kaçavidë profilin me T-dorezë 193TX TX 10, TX 15, TX 25, TX 30 4
Kaçavidë gjashtëkëndor kreu me T-dorezë 193HX 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 8
Top - fund kaçavidë gjashtëkëndor me T - të trajtuar 193HXS 3, 4, 5 3
celes Tre këmbë magji 1781/2HX 2x2,5x3, 4x5x6 2
Tre këmbë celes Torx 1781/2TX 10x15x25 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.