#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set of tools in tray 1 for 2600A or 2600C - General tools 628624 SET1-2600AC 22
Kaçavidë gjashtëkëndor kreu me T-dorezë 193HX 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 8
TX kaçavidë profilin me T-dorezë 193TX TX 10, TX 15, TX 25, TX 27, TX 30 5
Dixhital lëviz kut 270A 0 - 150 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Cable housing cutters 584/4BI 180 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125 2
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Bizë me të rrumbullakët, teh të dyfishtë prirje 639C 165 1
Matja kasetë 710R 3 m 1
Empty tray for SET1-2600AC vl1-2600AC 560x570x40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.