#title#
kodi zbehtëPeshë
621519EN233
621518SLO204
6247272017BG233
6247352017RU233
6221532017ES233
6247322017BIH233
6247312017HR233
6247252017FR233
6247262017GR233
6251342017PT233
6247302017MK233
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave