KAT.KOL
#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
621522EN338
621847DE335
623386PL330
623426AT335
622802FR335
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave