#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec --
6237692019BE1026
6231172019EN1026
6218242019SLO1026
6284122019DE1026
6218292019HU1026
6237732019ES1026
6239222019FR1026
6218412019RU1230
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave