Vendosur Demo për 442/1Hypo, shikoni Dana rrjet dhe celes çift rrotullues

DEMO1

Product features

  • Demo kontrollor mund të porositet në bazë të kodit 623751 dhe neni DEMO1 . Në kontrollor janë diametra të ndryshme në të cilën ne mund të tregojnë vetë- rregullimin e pincave Hypo të cilat përshtaten me çdo diametër . Në kontrollor janë të pajisura gjithashtu dy unaza të bllokohet për të treguar përdorimin e pincë brendshme dhe të jashtme unazë lock ( dim.180 ) . Në kontrollor është gjithashtu një dim arrë . 13mm për të testuar çelës rrotullues . Ajo tregon zbatimin dhe vendosjen e një qelesa çift rrotullues në 5 kg - 50Nm .
#title#
kodpeshë-- prazen stolpec -- 
623751415
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
  • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
  • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.