DEMO.WRE1

Product features

  • Set mund të porositet në bazë të kodit 623760 dhe neni DEMO.WRE1
  • Caktuar tregon llojet e ndryshme të wrenches , dobia e tyre dhe aftësinë dhe natyrisht me këtë grup mund të tregojnë avantazhet e qelesa Ibex .

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Demo vendosur për wrenches 623760 DEMO.WRE1 - 12 2300
kontrollor Demo për 129/1 129ST 1
Demo tester for 176 and 177 DEMO176.177 16 1
Celes Kombinimi Ibex 129/1 16 1
celes I hapure dhe I mbyllure 110/1 16 x 17 1
celes I kombinaure I hapur dhe I mbyllure I gjate 120/1 16 1
Të hapur të vogël me dy përfundoi celes ELEKTRIK 114/2 16 1
Celesa rrjet lakuar 180/1 16 x 17 1
Unazë banesë kyçe 182/2A 16 x 17 1
Rreme celes shtrëngojë kombinim 160/2 16 1
Kyç për të hapur tub 183/2 16 x 18 1
Me dy fole-prize-prize-pjesa femnore përfundoi kompensuar 177 16 1
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PB4 393x331x95 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
  • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
  • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.