Demo vendosur për Hypo , HEC në kuti plastike

DEMO.PLU.PB

Product features

  • Me këtë grup mund të tregojnë se si të punojnë me Hypo dhe HC pincë .
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Demo vendosur për Hypo , HEC në kuti plastike 624993 DEMO.PLU.PB - 5 2000
Vendosur Demo për 442/1Hypo, shikoni Dana rrjet dhe celes çift rrotullues DEMO1 1
Ndryshueshme të përbashkëta "Hypo" Dana 442/1HYPO 240 1
Dana papagall 447/1HPP 240 1
Dana papagall me tapë 449/1PYTHON 240 1
Nofulla plastike për 449/1PYTHON 449.1 300 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
  • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
  • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.