DEMO.ELE1

Product features

  • Qëndroni me mjete elektronike mund të përdoren si qëndrim apo shërbimi promovuese , sepse në podium ju keni të gjitha kacavida dhe pincë në dorë . Set përmban 28 kacavida
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Qëndroni me mjete elektronike 624989 DEMO.ELE1 - 31
Dana elektronike kombinim 406/4E 120 1
Prestar e parë - Dana elektronike 455/4E 110 1
Prestar anë elektronike 461/4E 115 1
Elektronike Dana hundë të gjatë 506/4E 140 1
Elektronike Dana hundë të gjatë, i drejtë 508/4E 135 1
Dana gjatë hundë elektronike, vendosur 512/4E 140 1
Kaçavidë elektronike me profilin 5k 619E TS 1 (2x) 2
Kaçavidë banesë elektronike 605E 0.25 x 1.2x60, 0.23 x 1.5x60, 0.3 x 1.8x60, 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x100, 0.8 x 4.0x100 6
Kryqëzor (PH) kaçavidë elektronike 615E PH 000x60, PH 00x60, PH 0x60, PH 1x80 4
Kaçavidë elektronike me profilin TX 621E TX 4, TX 5, TX 6, TX 7, TX 8, TX 9, TX 10, TX 15, TX 20 9
Dyshe kryqëzor (PZ) kaçavidë elektronike 625E PZ 0x60, PZ 1x80 2
celes elektronike fole-prize-prize-pjesa femnore me të trajtojë 629E 3, 3.5 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
  • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
  • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.