D990ND

Fleta e të dhënave

pdfDrawer for 990ND - D990ND

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • drawer hight 75 mm code 625922 for articles 990ND6, 990ND8, 990NDD2 and 990NDH4
 • drawer hight 153 mm code 625923 for articles 990ND6 and 990ND8
 • drawer hight 234 mm code 625924 for article 990ND6
#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë
625922397612752100
6259233976121535100
6259243976122346300
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.