D100A

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Bëje i mjeteve, 6 copë 620214 D100A - 6 1310
Dana motocangla kombinim 406/1BI 180 1
Thikë të shërbimeve 556A 160x18 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 1.0 x 5.5x125 1
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 2x100 1
Matja kasetë 710P 3 m 1
Bravandreqës çekiç 812 300 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave