D100-ANNIV.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Set of tools in bag, anniversary 628298 D100-ANNIV. 3 927
Multitool EURO13 1655EURO13 1
Set i dy leva gomave , e zezë 1657BLACK 1
Pro Socket Handle 190.8/2BI-ANNIV. 1/2" 1
Bottle opener, anniversary 45/2-ANNIV. 13 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave