Fleta e të dhënave

pdfBag for 125/1CT - CT125

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • materiali: pëlhurë poliestër
  • Velcro fiksim është përdorur për hapjen e lehtë dhe mbylljes
  • rrip nuk është e nevojshme
#title#
kodLenghtWidthHeightPeshë
6256762504803382
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.