CT110

Product features

 • Dimensioni 430 x 275, të nenit 110 në 125
 • Velcro fiksim është përdorur për hapjen e lehtë dhe mbylljes
 • rrip nuk është e nevojshme
 • material: polyester fabric

Fleta e të dhënave

pdfQese bosh - CT110

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodLenght x width of bagpeshë-- prazen stolpec -- 
615480430 x 275117
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.