995DNL

Product features

  • me dy këmbë mbështetëse ndare
  • Materiali: çeliku i shpuar - pjatë
  • llak ekolozhki veshura me kadmium dhe të çojë ngjyra falas
  • me 100 grepa
  • merchandiser delivered without drawer
#title#
kodLenghtLenghtWidthWidthHeightHeightpeshë-- prazen stolpec -- 
62660710169305575982210182655800
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Accessories

Pjesë ndërrimi

  • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
  • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
  • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.