995.1MD2

Product features

  • Materiali: fletë metalike
  • veshura me llak e mjedisit me kadmium dhe të çojë ngjyra falas

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodLenghtWidthAdditionsl lenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6216109402071.51285
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
  • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
  • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.