Tavolinë kontrolle mobile për dokumente me panel për vegla dhe derë

Product features

Kjo tavolinë e lëvizshme, shumëfunksionale, e qëndrueshme dhe e sigurt me shpinë dhe derë të shpuar ju ofron mundësinë për të shkurtuar lëvizjen gjatë procesit të punës. Ai siguron një hapësirë ​​pune të rregullt, akses në burime, mjete bazë dhe dokumentacion. Mbrapa e shpuar lejon që të varen elementë shtesë, të cilët ofrojnë mundësi shtesë dhe dukshmëri të shtuar. Sipërfaqja e punës është e mjaftueshme për punë të qetë dhe gjërat mbyllen kur nevojitet. Është e nevojshme në punishte, magazina dhe kudo brenda Sistemit të prodhimit efikas.
 • Materiali: fletë metalike
 • sipërfaqja e punës është e qendrueshme, pllaka bartese me dimenzion A3 e fiksuar me nje kapse per ta shternguar letren
 • skajet e ngritura parandalojnë rënien e letrës dhe dokumentacionit dhe i mbajnë ato në tabelë
 • mbajtëse e telefonit celular
 • hapsira për ruajtjen e lapsave
 • Sipërfaqe "e zhytur" për ruajtjen e aksesorëve
 • 2 sirtarë L 563 x F 365 x Lartë 70 mm
 • sirtarët mund të ndahen dhe rregullohen me grup ndarjesh 940ES3A ose 940ES3
 • 2 ndarje për ruajtje në pjesën e poshtme të tavolinës së lëvizshme
 • dorezë ergonomike
 • dimensionet bazë me dorezë dhe rrota L 770 x W 460 x H 1669 mm
 • Sistemi mbyllje
 • 4 rrota, një me frena
 • tabaka me krye, gjashtë kalemat;
 • mbulon sintetike mbrojtur mbathje dhe mjetet nga dëmtimi
 • të veshura me ngjyra ekologjike, me kadmium dhe të çojë falas
 • dimensionet bazë me dorezë dhe rrota L 770 x W 460 x H 1252 mm
 • Kapaciteti maksimal i çdo sirtar: 45 kg
 • sirtarët janë të pajtueshëm me të 3 madhësitë e futjeve SOS: 1/3, 2/3, 3/3
 • pllakë me vrima për ruajtjen e veglave (përforimi standard Unior)
 • derë me bravë dhe çelës të palosshëm
#title#
kodLenghtLenghtWidthGjerësiaHeightHeightLartësiapeshë
628372770673460.544016691125125250000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (Video)

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Lock all your drawers before trying to roll the tool carriage into a new work area.
 • Set the brakes on the locking casters after you have rolled the cabinet to your work area.
 • Treat you tool carriage, tool chests, or tool boxes with respect.
 • Always follow the prescribed max load capacity of individual drawers and the carriage as a whole.
 • Always put heavier objects in the bottom drawers
 • Always close drawers when not in use.
 • Always follow manufacturer manual instructions regarding assembly and repair of your tools.
check-marks-no.png
 • Don't open two or more drawers at the same time, there is high chance of it tipping over.
 • Don't throw tools into drawer, always put the tools in.
 • Don't use an opened drawer as a working surface.
 • Don't clean a lacquered surface with a solvent cleaner.
 • Don't pull a tool carriage as you won't be able to see where you are headed. Push it in front of you so you can see where you are going.
 • Don't stack a tool carriage with too many extra chests or tool trays; it may tip over at the most unexpected time.
 • Don't roll a tool carriage with loose tools or parts on top of the carriage.
 • Don't roll a tool carriage too quickly; a pot hole in the floor or some hardware on the floor may cause an accident.
 • Don't overload the drawers; if you haven't got room for all of your tools, you need a larger tool carriage.
 • Don't open up too many loaded drawers at a time; close each drawer before opening up another. Heavily loaded opened drawers are an invitation to tipping.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.