994-BLACK

More About Product

Profilet

3D Configurator

Product features

This mobile, adjustable, safe and stable trolley ensures that you won't have to take any unnecessary transport routes during your work. It provides a tidy workplace, excellent accessibility to resources, basic tools and documentation. It features a portable work surface, and item security is ensured by a locking system. It is useful in workshops, production and everywhere in lean manufacturing (LMS).
 • Materiali: fletë metalike
 • working surface with mobile durable plate with buckle, size landscape A3
 • raised edge for preventing plate slippage
 • mobile phone stand
 • holes for pen storage
 • deepened storage surface for accessories
 • 2 drawers L 563 x W 365 x H 70mm
 • drawers can be modified with partitions set 940ES3A or 940ES3
 • 2 storage surfaces in the lower part of the trolley
 • ergonomic handle
 • Sistemi mbyllje
 • 4 rrota, një me frena
 • tabaka me krye, gjashtë kalemat;
 • mbulon sintetike mbrojtur mbathje dhe mjetet nga dëmtimi
 • të veshura me ngjyra ekologjike, me kadmium dhe të çojë falas
 • basic dimensions with handle and casters L 770 x W 460 x H 1252mm
 • Kapaciteti maksimal i çdo sirtar: 45 kg
 • drawers compatible with SOS tool trays 1/3, 2/3, 3/3
#title#
kodLenghtLenghtWidthWidthHeightHeightpeshë
628215770673460.54401252112547500
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Lock all your drawers before trying to roll the tool carriage into a new work area.
 • Set the brakes on the locking casters after you have rolled the cabinet to your work area.
 • Treat you tool carriage, tool chests, or tool boxes with respect.
 • Always follow the prescribed max load capacity of individual drawers and the carriage as a whole.
 • Always put heavier objects in the bottom drawers
 • Always close drawers when not in use.
 • Always follow manufacturer manual instructions regarding assembly and repair of your tools.
check-marks-no.png
 • Don't open two or more drawers at the same time, there is high chance of it tipping over.
 • Don't throw tools into drawer, always put the tools in.
 • Don't use an opened drawer as a working surface.
 • Don't clean a lacquered surface with a solvent cleaner.
 • Don't pull a tool carriage as you won't be able to see where you are headed. Push it in front of you so you can see where you are going.
 • Don't stack a tool carriage with too many extra chests or tool trays; it may tip over at the most unexpected time.
 • Don't roll a tool carriage with loose tools or parts on top of the carriage.
 • Don't roll a tool carriage too quickly; a pot hole in the floor or some hardware on the floor may cause an accident.
 • Don't overload the drawers; if you haven't got room for all of your tools, you need a larger tool carriage.
 • Don't open up too many loaded drawers at a time; close each drawer before opening up another. Heavily loaded opened drawers are an invitation to tipping.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.