Product features

 • Kabineti për karikimin e veglave të baterisë ka lidhje direkte me rrjetin elektrik. Ka 4 rafte për ruajtjen e mjeteve që po karikohen, por edhe për lidhjen e pajisjeve të tjera elektrike si telefon, laptop dhe pajisje të tjera inteligjente.
 • Materiali: fletë metalike
 • mbyllja e derës me një bravë dhe çelës të palosshëm
 • dyer me pleksiglas për shikim të shpejtë të përmbajtjes së dollapit
 • dera hapet në një kënd prej 180°
 • dyert e hapura mbahen me magnet
 • me 4 rafte, nga të cilët 2 të sipërm janë të fiksuar dhe 2 të poshtëm mund të vendosen në një lartësi të rregullueshme
 • dy raftet e sipërme janë të destinuara për karikimin e baterive dhe të dyja përmbajnë një shpërndarës të bashkangjitur me 12 priza (230 V) me mbrojtje nga mbitensioni dhe një buton rivendosjeje. Drita jeshile tregon funksionimin e saktë të shpërndarësit.
 • raftet e sipërme janë të shpuara për të lejuar daljen e ajrit të ngrohtë
 • raftet janë të përforcuara
 • dhe anët e kabinetit në pjesën e sipërme janë të shpuara për largimin më të lehtë të ajrit të ngrohtë. Perforimi shërben edhe për ruajtjen e aksesorëve
 • mbulesa është një pllakë kallaji me çelësin kryesor, çelësat e sigurisë së shpërndarësit dhe termostatin, për rregullimin e temperaturës nga 0 në 60 °C
 • në mbulesë ka edhe një ventilator që lejon një fluks ajri prej 160 m3/h, i cili aktivizohet në një temperaturë të caktuar dhe largon ajrin e ngrohtë nga kabineti; tifozi mbrohet nga një rrjetë dhe një filtër; mbulesa sipër ventilatorit ka një vrimë për kullimin e ajrit
 • gjatësia e kabllit lidhës 5m 5×16A 400V
 • kabllot vendosen në kanalet e instalimeve elektrike
 • të gjithë komponentët elektrikë janë të shënuar me leter vetengjitese
 • të gjitha pjesët e ormanit janë të tokëzuara
 • pjesa e poshtme e kabinetit është bërë në mënyrë që kabinetet të jenë të përshtatshme për manipulim me mjete standarde si pirunët dhe kamionët me paletë dore
 • dimensionet bazë të qilimit: L 770 x L 430 x L 2052 mm
 • të veshura me ngjyra ekologjike, me kadmium dhe të çojë falas
#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë
628543770430205290000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Related products

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.