991LMS.C2

Product features

 • Cabinet organizer for tool trays with nine shelves allows a visible and structured way of storing tools. The trays are slanted for visibility purposes, but can also be mounted in a horizontal position. The trays fit the standard 3/3 inserts with slots for various hand tools. The trays fit the trolleys and are easily replaceable.
 • Materiali: fletë metalike
 • door locked with lock and folding key
 • plexiglass door for viewing the cabinet interior
 • the doors open 180°
 • unlocked doors are held by magnets
 • includes 9 shelves at a 20° angle for a better overview of the tools in SOS inserts
 • 9 metal trays for storage and transport of 3/3 SOS foam trays are included in delivery of the cabinet
 • a shelf with a front edge for limiting the tray
 • the shelves basically have spacing of 170mm
 • the shelves are reinforced
 • the side parts of the cabinet in the upper part are perforated for attaching accessories
 • the cabinet bottom is made in such way that it allows the cabinet to be moved with standard transport equipment such as forklifts and hand pallet trucks
 • basic dimensions of cabinet L 770 x W 430 x H 2052mm
 • të veshura me ngjyra ekologjike, me kadmium dhe të çojë falas
#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë
6285427704302052116000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.