Dollap për vegla, kapaciteti i shtuar i ngarkesës

Product features

 • Ndërtim i fortë dhe i qëndrueshëm
 • Dimensionet e jashtme të kabinetit: L1221 × W700 × H1304 mm
 • 6 sirtarë: 2 sirtarë të madhësisë L1106 × W596 × H72 mm me një kapacitet ngarkese deri në 90 kg dhe 4 sirtarë të madhësisë L1106 × W596 × H198 mm me një kapacitet ngarkese deri në 180 kg
 • Vëllimi total i të gjithë sirtarëve të dollapëve: 522 litra
 • Sirtarët me udhëzues rrëshqitës mund të tërhiqen plotësisht për të inspektuar përmbajtjen
 • Sistemi mbyllje
 • Sistemi i sigurisë BLOCK parandalon hapjen aksidentale të më shumë se një sirtari në të njëjtën kohë. Kur hapet një sirtar, të gjithë të tjerët bllokohen dhe nuk mund të hapen, duke parandaluar kështu që kabineti të përmbyset dhe të dëmtojë përdoruesin.
 • Përshtatshmëria - pjesa e brendshme e sirtarit mund të organizohet duke përdorur ndarëse dhe ndarje në përputhje me nevojat e përdoruesit.
 • Kabineti është prej fletë çeliku premium PLUS.
 • E lyer me bojë ekologjike, pa kadmium dhe plumb
#title#
kodLenghtWidthHeightPeshë
62825712217001304215000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Accessories

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.