Dollap për vegla, kapaciteti i shtuar i ngarkesës

991HD-BLACK

Product features

 • heavy duty and durable cabinet construction
 • cabinet dimensions: L1221 × W700 × H1304 mm
 • 6 drawers: 2 in size L1106 × W596 × H72 mm with capacity 90 kg and 4 in size L1106 × W596 × H198 mm with capacity 180 kg
 • total drawer volume: 522 liters
 • 100% extension drawers with high quality ball bearing slides
 • Sistemi mbyllje
 • block safety system prevents simultaneous opening of more than one drawer. When one drawer is opened, all other drawers are locked and cannot be opened, which prevents drawer from tipping over.
 • customization – divide drawers with the use of partitions and dividers according to your needs
 • made of premium PLUS sheet metal
 • painted with eco colors of Qualicoat quality standard
#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë
62825611217001304215000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Accessories

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.