Product features

 • Protect your valuable investment, and get our wooden bench top together with the inox stainless steel cover – an unbeatable combination of sleek style and superior strength. Engineered to resist corrosion, rust, and temperatures up to 100°C while its non-porous surface keeps dirt and oil stains from penetrating into the underlying material; this reliable shield is designed for long-term use and is ensuring you can enjoy same beautiful look day after day! Make sure your investment lasts forever by getting this Unior article 990TW-SST for your workshop still today.
 • made from sturdy chip board covered by inox plate
 • thickness: wood 38mm, inox plate 1mm
 • Sturdy chip board made acoording to DIN EN 309
#title#
kodLenghtWidthHeightPeshë
62942315007533936600
62942420007533946200
62942525007533976800
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Related products

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.