990MC9

Product features

  • basic dimensions of perforated back L 1500 x H 1155mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Perforated back - module C9 625759 990MC9 1,5 m 13
Left support 990SL 32x45x1155 1
Right support 990SR 32x45x1155 1
Perforated back, 2 pcs set 990B 1436x1018 1
Shelf with holders 990SHELF 1500 1
Holder with parapet channel 990HPC 1467x73x131 1
Holder for plastic box 990HPB 1500 1
Plastic box, 3 pcs set PB.990HPB 235x155x125 (3x) 3
Holder for light with console 990HL 1499 1
Light 990LIGHT 1200 1
Fiksohem 997.1 50 (2x) 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.