990MB2

Product features

  • basic dimensions of work bench L 2000 x W 750 x H 2025mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Modular work station - module B2 625752 990MB2 - 15
Wide drawer cabinet - 6 drawers 990WD6 663x650x870 1
Adjustable leg for modular work bench 990LA 100x650x690x1110 1
Wooden bench top 990TW 2000x750x40 1
Left support 990SL 32x45x1155 1
Right support 990SR 32x45x1155 1
Middle support 990SM 32x45x1155 1
Holder with parapet channel 990HPC 983x73x131 (2x) 2
Perforated back, 2 pcs set 990B 952x1018 (2x) 2
Karrocë Mjet Europlus 920PLUS1 810x510x945 1
Kabineti mjet 949 695x660x2030 1
Wide drawer cabinet underbase 990WDU 90 1
Fiksohem 997.1 50 (2x) 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.