Product features

  • dimensionet bazë të tavolinës së punës: 1500x750x730-1150 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Stola modulare pune - moduli A7 625757 990MA7 1,5 m 6
Këmbë rreguluese për tavolinë modulare 990LA 100x650x690x1110 (2x) 2
Dërras druri për tavolinë pune 990TW 1500x750x40 1
Dollap për vegla, I ngushtë, me 4 sirtarë per tavolinë pune 990NDH4 475x650x430 1
Dollap qe montohet nën tavolinën e punës 990NDH 475x650x430 1
Lidhëse 990C 1500 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.