Product features

  • dimensionet bazë të tavolinës së punës: 1500x750x2025 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Tavolinë pune modulare - moduli A6 625756 990MA6 1,5 m 9 144000
Dollap i ngushtë për vegla -6 sirtar 990ND6 475x650x870 1
Këmbë rreguluese për tavolinë modulare 990LA 100x650x690x1110 1
Dërras druri për tavolinë pune 990TW 1500x750x40 1
Mbajtës i majtë 990SL 32x45x1155 1
Mbajtës i djathtë 990SR 32x45x1155 1
Mbajtës me kanal 990HPC 1467x53x131 1
Rafte me vrima per vegla- set 2 copë 990B 1436x1018 1
Varëse, set prej 10 copave 997.1 50 (2x) 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.