990MA18

Product features

  • basic dimensions of work bench L 1500 x W 750 x H 2025mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Modular work bench - module A18 627656 990MA18 1,5 m 15
Narrow drawer cabinet - 6 drawers 990ND6LC100 475x650x870 1
Power support for modular work bench 990PNE 475x650x870 1
Wooden bench top 990TW 1500x750x40 1
Perforated back, 2 pcs set 990B 1436x1018 1
Cleaning support for modular work bench 990BIN 475x650x870 1
Holder for light with console 990HL 1499 1
Holder for plastic box 990HPB 1500 1
Holder with parapet channel 990HPC 1467x73x131 1
Light 990LIGHT 1200 1
Shelf with holders 990SHELF 1500 1
Left support 990SL 32x45x1155 1
Right support 990SR 32x45x1155 1
Plastic box, 3 pcs set PB.990HPB 235x155x125 (3x) 3
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Related products

  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.