990MA17

Product features

 • basic dimensions of work bench L 2000 x W 750 x H 2025mm
 • module included plastic boxes: 60x60x50mm 2 pcs, 90x60x50mm 5 pcs, 120x60x50mm 3 pcs, 90x90x50mm 1 pc, 120x120x50mm 1 pc, 180x90x50mm 1 pc
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Modular work bench - module A17 627655 990MA17 2 m 28
Dollap i veglave me 6 sirtarë me kapacitet të shtuar 990WD6LC100 663x650x870 1
Këmbë rregulluse për tavolinë modulare 990LA 100x650x690x1110 1
Dërras druri për tavolinë pune 990TW 2000x750x40 1
Mbajtës I majtë 990SL 32x45x1155 1
Varëse me dy anë ("i mesëm") për panelet e veglave të tavolinës së punë 990SM 32x45x1155 1
Mbajtës I djathtë 990SR 32x45x1155 1
Mbajtës me kanal 990HPC 983x73x131 (2x) 2
Rafte me vrima per vegla. set 2 copë 990B 952x1018 1
Dollap varës për tavolinë pune 990CAU 1000x350x510 (2x) 2
Llampë 990LIGHT 900 (2x) 2
Mbajtës shumë përdorshme 990.MD 460x226 1
Base pade for plastic boxes BASE.990MOD 450x210 1
Mbajtës për Aku-kaçavidë h.990.BAT 35x84x22 1
Mbajtës për çekan h.990.HAM  (2x) 2
Mbajtës për letër h.990.PAP 1
Mbajtëse për Pinca (dana) h.990.PLI 50x22 (5x) 5
Mbajtës për kaçavida h.990.SCR  (2x) 2
Mbajtëse për laptop h.990.TAB 1
Mbajtëse për çelësa h.990.WRE 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Questions & Answers

 • How can I level the worktop? The floor in the workshop is not completely flat.
  It can be levelled with the PVC wedge included.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.